We nemen op dit moment geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Accountmanager

Notificeer mij

Accountmanager

Fulltime / Parttime · Utrecht


Momenteel is deze functie vervuld bij DeFabrique Evenementenlocatie. Je kunt je gegevens achterlaten zodat wij contact met je op kunnen nemen wanneer we weer op zoek gaan naar een nieuwe Accountmanager.

Krijg jij energie van opdrachtgevers geheel ontzorgen? Elke dag verwachtingen overtreffen? En duurzame relaties opbouwen? Kom team DeFabrique dan versterken als Accountmanager. Met memorabele evenementen vertellen wij de verhalen van merken. Als Accountmanager ben jij het eerste hoofdstuk in dit verhaal.

Congressen, awardshows, corporate festivals. Van 300 tot 3500 gasten. Live, hybride of online: bij DeFabrique kan het allemaal! Samen met opdrachtgevers bouwen we aan een ervaring die het merk tot leven brengt en gasten raakt. In dit proces laat jij als Accountmanager je creativiteit helemaal de vrije loop. Onzorg je onze opdrachtgevers, denk je mee over de toegevoegde waarde van hun evenement en bedenk je op creatieve wijze unieke concepten. Uiteraard onderhoud je relaties met bestaande opdrachtgevers.

Wat jij zoekt

Lijkt het je een toffe uitdaging om een commerciële rol te vervullen op een unieke, industriële locatie? Houd je van afwisseling door middel van diverse opdrachtgevers? En wil jij je commerciële skills en creativiteit kwijt kunnen in alle mogelijkheden van onze evenementenlocatie? Dan zit je bij DeFabrique goed!

Wie ben jij?

Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar meer. Daarom draag je ook bij aan de werving van nieuwe opdrachtgevers en bouw je mee aan een sterk zakelijk netwerk rondom DeFabrique. Dit doe je gelukkig niet alleen. Je werkt nauw samen met een gedreven commercieel team om onze (potentiële) opdrachtgevers zo goed mogelijk naar de zin te maken.

  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Jouw passie ligt in de hospitality- en evenementenbranche. Jij weet hier je weg in te vinden;
  • Een teamplayer en inspirator met een goed gevoel voor humor.

Wat ga je doen?

  • Jij onderhoudt relaties met bestaande opdrachtgevers. Vaak zijn zij zo enthousiast dat ze graag terug willen komen op onze locatie. Dat dit daadwerkelijk gebeurt is een van jouw verantwoordelijkheden;
  • Jij gaat proactief aan de slag met het opbouwen van nieuwe, warme relaties;
  • Jij zet ons aan tafel bij potentiële opdrachtgevers, luistert naar hun behoeftes, bedenkt een passend creatief concept hiervoor, vertaalt dit in een offerte en overtuigt ze van onze toegevoegde waarde om hun doelen te bereiken.

DeFabrique biedt jou:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie voor 32-40 uur per week
  • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring
  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar
  • Een gedreven team vol humor, ook wanneer er keihard gewerkt moet worden. Maak hier alvast kennis met een collega uit je team.

Interesse of nog vragen?

Kan jij alle verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen en vanuit jouw enthousiasme ze laten kiezen voor DeFabrique? Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het team

Marleen

Teamlead Event Producers

Jacqueline

Accountmanager

Lidia

Commercial Director

Rochelle

Event Producer

Het sollicitatieproces

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.