Allround kok Utrecht
Ben je een ervaren kok en haal je energie uit het bereiden van verse gerechten? Als allround kok bij DeFabrique Holding krijg je de kans om te werken op DeFabrique Evenementen, Kartfabrique, DUS én Parque West. Zo werk je met verschillende keukens, concepten en gasten, terwijl je jouw culinaire creativiteit volop kwijt kunt. Jij maakt van elk gerecht een beleving en zorgt dat onze gasten keer op keer verrast worden!
Wat ga je doen als allround kok?
Het ene moment sta je op een groot congres met een foodstand bij DeFabrique Evenementenlocatie, het volgende moment verzorg je een heerlijk buffet bij Kartfabrique of bereid je wereldse gerechten bij Parque West. Jouw taken zijn onder andere:
Voorbereiden en presenteren: Samen met het team zorg je voor een perfecte bereiding en uitgifte van heerlijke gerechten, snacks en hapjes.
Samen innoveren: Heb je frisse ideeën of zie je kansen voor ontwikkelingen? Jouw input rondom de ontwikkeling van onze foodconcepten wordt erg gewaardeerd!
Flexibel koken: Of het nu gaat om een luxe diner, snacks of live koken vanuit een foodstation, jij voelt je overal thuis.
Een gastvrije beleving bieden: Samen met collega’s speel je in op de wensen van onze gasten en zorg je voor een culinaire beleving.



DeFabrique biedt jou...
Bij DeFabrique Holding draait alles om teamwork, gezelligheid en leren. Dit kun je van ons verwachten:
Ruimte om te groeien: Onze keuken is een leerschool waar jij je ambities kunt waarmaken en je vak verder ontwikkelt.
Eerlijke uren: Een contract van 32-40 uur met flexibele of vaste werkdagen. Overwerk komt voor, maar die uren worden keurig gecompenseerd.
Salaris: Een salaris tussen de €2700,- en €3370,- afhankelijk van je ervaring.
Een team vol karakter: Met onze gezellige collega’s, wordt elke werkdag een feestje.
Feest gegarandeerd: Elk jaar organiseren onze Event Producers twee toffe personeelsfeesten waar we met collega’s nog lang over napraten.
Wat neem jij mee?
Een afgeronde koksopleiding is een pré.
Je hebt reeds enige tijd als zelfstandig werkend kok gewerkt.
Je werkt zowel graag samen als zelfstandig en neemt initiatief.
Je hebt een passie voor koken en bent creatief in de keuken.
Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk.
Je woont op een bereisbare afstand van onze locatie (circa 30 minuten).
Geen opleiding maar wel ervaring? Ook dan zien we sollicitatie graag tegemoet!
Flexibel op meerdere locaties
DeFabrique Holding bestaat uit meerdere zusterbedrijven, zoals DeFabrique Evenementen, Kartfabrique, DUS en Parque West. Hoe tof is het dat je, afhankelijk van de drukte, ook op deze locaties aan de slag kunt? Zo werk je flexibel terwijl je het teamgevoel behoudt.
Benieuwd naar wat wij zoal bereiden? Bekijk onze foodconcepten van DeFabrique
Interesse in de rol van Allround kok?
Solliciteer direct! Heb je nog aanvullende vragen? Bel met Anne van HR via 030-2404075.
Het sollicitatieproces






Foodmanager

Keukenmedewerker

Zelfstandig Werkend Kok
Meer informatie over DeFabrique.
DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.