Chef Crew Dinner

Solliciteer nu

Chef Crew Dinner

Full-time / Part-time · Utrecht

Als Chef Crew Dinner bij DeFabrique krijg je de vrijheid in het bedenken en creëren van gerechten. Je zorgt ervoor dat er elke dag een heerlijke maaltijd klaar staat voor je collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. Met jouw creatieve kookkunsten en opgestelde menu’s kan jij elke dag een hoop mensen blij maken. Dus. Word jij de persoon die iedere medewerker graag ziet? Kom dan werken als Chef Crew Dinner bij DeFabrique!

In een notendop

Als Chef Crew Dinner chef ga jij

  • dagelijks een vers diner bereiden wat geserveerd wordt in de crewruimte.
  • aan de slag met het bedenken van creatieve gerechten en het presenteren van de menu’s.
Dit kan je verwachten:
  • Een functie van 38 uur per week.
  • De vrijheid in het bedenken en creëren van gerechten.
  • Loon op basis van jouw leeftijd en ervaring.
  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

Jij bent het onmisbare ingrediënt voor blije gezichten en gevulde magen

Als Chef Crew Dinner geniet je ervan om zelf gerechten te bedenken en te bepalen welke creatieve twist je aan de presentatie van je gerechten of menu’s wilt geven. Aangezien jij de waarde van goed eten begrijpt, weet je niet alleen heerlijke gerechten te koken, maar ook te werken volgens de HACCP basisprincipes. Collega’s weten daarom als ze jou zien, dat ze een goede maaltijd kunnen verwachten. Je draagt direct bij aan het (werk)plezier van je collega’s, onze opdrachtgevers en leveranciers variërend tussen 30-150 personen per dag.

Naast je passie voor koken, houd je ook van mensen. Je hebt een open persoonlijkheid, maakt makkelijk een praatje en weet iedereen op hun gemak te stellen. En doet zich een probleem voor? Dan weet je snel te schakelen. Samen met Chef kok Vasco en Foodmanager Barry weet jij van het personeelseten een feestje te maken. Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Zonder jou geen blije gezichten en gevulde magen!

Het ultieme evenwicht

Evenwicht is niet alleen belangrijk in gerechten, maar ook in je werk. We vinden het daarom belangrijk dat je eigen vervoer hebt en op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont. Om de praktische reden dat ov-tijden niet altijd aansluiten bij de planning, maar ook omdat we vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privébalans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie.

Kan je niet wachten om onze medewerkers te verblijden met jouw kookkunsten? Solliciteer direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Mandy op 030-2404075 / 06-15329684

Het sollicitatieproces


Een deel van het team

Barry

Foodmananger

Vasco

Chefkok

Aart

Keukenmedewerker

Corrie

Allround Medewerker

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met maximaal 3.500 personen in 30 ruimtes.