Content Manager

Solliciteer nu

Content Manager

Fulltime · Utrecht

Krijg jij energie van het bouwen aan sterke merken? Ben jij een enthousiaste en inspirerende Content Manager die kan meedenken en meedoen? Dan is DeFabrique Holding op zoek naar jou! Met ruim tien merken en een team vol specialisten werken wij elke dag aan het op de kaart zetten van onze evenementen-, horeca- en leisurebedrijven. Jij hebt al ruime ervaring als Content Manager en weet precies wat er nodig is aan kennis en vaardigheden om die samen met collega’s uit te voeren. Van contentstrategie tot campagne en van SEO tot de nieuwste marketingtrends: het vak kent voor jou geen geheimen..

Samen met een ambitieus marketingteam werken aan sterke merken

Onze bedrijven staan nooit stil en het marketingteam van DeFabrique Holding dus ook niet. Uiteindelijk hebben we op onze marketingafdeling één doel: samen mooie dingen maken, zodat we ons kunnen verbinden aan onze doelgroepen. Als Content Manager weet jij precies wat we nodig hebben om dit doel te kunnen behalen en werk je samen met onze specialisten om dit doel ook te realiseren. Daarom ben jij als Content Manager bezig met de vraag: hoe zorgen we ervoor dat onze klanten en gasten bij ons terecht komen en engaged blijven? Hoe laten we een onuitwisbare indruk achter? Om elke dag een stap vooruit te zetten, zullen jouw werkzaamheden erg variëren. Zo ga je bezig met het bedenken van contentstrategieën en campagnes, ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en visuele content van onze merken en ga je bezig met het vernieuwen van websites en onze social mediakanalen. 

In welk team kom je terecht?

In een ambitieus marketingteam. Samen werken we aan sterke merken en nemen we onze taak als plantengekkies ook net iets te serieus #plantmoms. Je vindt ons urban jungle-kantoor bij DeFabrique Evenementenlocatie in Utrecht. Naast ons vak zijn we ook dol op een fanatiek potje tafeltennis en kunnen we de hele dag praten over eten.

Wat kun je van ons verwachten?

Je kan van ons een afwisselende werkplek verwachten waar ruimte is voor jouw kennis en ambities. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring.
 • Volop carrière en ontwikkelingsmogelijkheden

 • Een fijne werkplek met Macbook laptop
 • Een uitdagende en zelfstandige functie voor 32-40 uur per week

 • Jong en innovatief team

 • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar en gezellige borrels & uitjes

Maar... wie ben jij?

Als Content Manager heb jij een hands-on mentaliteit. Je houdt van aanpakken en kickt op nieuwe ontwikkelingen en campagnes. Daarom is geen idee te groot voor jou. Je bent ambitieus ingesteld en ziet waar nieuwe kansen liggen. Door jouw scherpe blik vang jij elke nieuwe ontwikkeling op en adviseer je aan het team hoe je content optimaal inzet. Daarnaast ben jij:

 • Iemand met ervaring op het gebied van SEO en campagnes.
 • Een ervaren Content Manager met aantoonbare ervaring is een pré.
 • Een echte teamplayer. Je weet hoe je een contentteam kan inspireren en professionaliseren.
 • Thuis in het analyseren en rapporteren van behaalde resultaten.
 • Iemand met ambitieuze ideeën en de kennis om deze ideeën om te zetten naar een realistische aanpak.
 • Proactief, verantwoordelijk en nauwkeurig.
 • Schrijfvaardig. Jouw nekharen staan overeind bij elke taalfout.

Daag ons uit!

Ben jij dé kandidaat die past binnen deze functie? Of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer direct of bel met Mandy via 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Wij kijken naar je uit

Leer je nieuwe collega's alvast een beetje kennen.

Guido 

3D Designer

Jasmijn

Online marketeer

Loek

Visual Content Creator

Fabiënne

Content Creator

Danielle

Employee Experience Marketeer

Bart

Online Marketeer

Simone

Marketing Manager

Wessel

Digital Designer