Op- & Afbouw Coördinator

Solliciteer nu

Op- & Afbouw Coördinator

FULL-TIME · DEFABRIQUE EVENEMENTENLOCATIE

Wil jij de op- en afbouw van ruim 500 evenementen per jaar op je nemen? Wij zoeken iemand die de op- en afbouw op onze industriële locatie gaat coördineren.

FULL-TIME · DEFABRIQUE 

Dit is wat je gaat doen: 

Als coördinator van dit team…

  • bereid jij de evenementen voor en stuur je jouw team aan zodat alles volgens het draaiboek wordt opgeleverd.
  • zet jij je kennis en ervaring in wanneer je contact hebt met opdrachtgevers, leveranciers en event producers tijdens de op- en afbouw.
  • heb je tijdens de evenementen een ondersteunende rol en sta jij vooraan bij complicaties.
  • heb je een team om je heen waar je aan het einde van de week trots op bent.

DeFabrique biedt jou ...

  • een baan waarbij je meewerkt aan unieke zakelijke evenementen zoals Accenture en Calco met af en toe een groot publieksfeest.
  • een salaris tussen €1870-2300,- bruto, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • een team vol met humor, ook wanneer er keihard gewerkt moet worden.
  • een baan voor gemiddeld 38 uur met onregelmatige werktijden (dag, avond en weekend).
  • (als het nodig mocht zijn) verschillende interne cursussen, zoals heftruck certificaat en BHV, zodat jij jezelf binnen het vakgebied kunt ontwikkelen.

Jouw week als op- & afbouw coördinator

Geen enkele week is hetzelfde als op- & afbouw coördinator en daarom is een goede communicatie tussen jou en de andere afdelingen van groot belang. In het begin van de week ontvang je de briefing en praat je met andere afdelingen om de evenementen te finetunen. Tijdens de week begeleid je de opbouw van de verschillende evenementen en begin je na afloop (meestal) direct met de afbouw. Meer dan 500 evenementen per jaar betekent dat je soms vroeg begint of laat klaar bent, daarom vinden wij het belangrijk dat je in de buurt woont. Aan het einde van de week zit jij met een biertje in je hand aan de bar van het Ketelhuis slechte grappen te maken met je collega’s. 

Dit ben jij

Bij DeFabrique doen we niet elke dag hetzelfde trucje. Elk evenement is anders en daar word jij ook blij van. Als coördinator weet je de rust te bewaren die ervoor zorgt dat je elke dag weer een topevenement neerzet. Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 (facility management is een pre) en je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Jij bent niet de hele dag alleen maar keihard aan het beuken met buffetdelen, maar behoudt het overzicht en zet het team zo praktisch mogelijk in. Je kunt multitasken, snel schakelen en bent stressbestendig. Daarnaast heb je kennis van VCA richtlijnen en staat veiligheid voor jou vanzelfsprekend voorop. 

Interesse en zin in een kop koffie?

Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het sollicitatieproces

Een deel van het team

Jeroen

Hoofd Facilitair

Nikki

Facilitair Medewerker

Gerrit

Brandwacht

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.