Eerste horecamedewerker events

Solliciteer nu

Ervaren Event Medewerker

Parttime & Fulltime · DeFabrique Evenementenlocatie

Werken op beurzen, personeel aansturen tijdens sitting dinners, ondersteunen tijdens de kick-off van Porsche en barhoofd zijn tijdens Soenda Indoor. Bij DeFabrique is geen dag hetzelfde. En daarom hebben we graag vaste versterking voor het team - mensen die elke mysterie van de locatie willen leren kennen! 

Als eerste horecamedewerker events

  • Ondersteun jij onze Eventmanagers met het aansturen van het evenementen team.

  • Ontzorg jij de gasten op onze evenementen compleet.

  • Schiet jij al te graag collega’s te hulp wanneer het ergens wat drukker wordt.

  • Help je ook in de op- en afbouw van evenementen. 

DeFabrique biedt jou

  • Een flexibel contract, goed te combineren als bijbaan naast een eventuele studie

  • Salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.
  • Volop doorgroeimogelijkheden door onze afdelingen en andere bedrijven (Kartfabrique, JAN Verhuur, Vliegveld Twenthe, DUS & BRIQ), zoals Melvin dat heeft gedaan.
  • Meer verantwoordelijkheid en uitbreiding in taken wanneer jij goed presteert! 

Wie ben jij?

Jij bent - net zoals wij - helemaal in je element op een goed geregeld evenement. Stilzitten is, behalve in je pauze, totaal niet jouw ding. Jij hebt plezier in mensen begroeten en wanneer je iemand aanspreekt is glimlachen onderdeel van jouw natuurlijke houding. Je hebt al wat ervaring met werken in de horeca of op events en het lijkt je leuk om een meer sturende rol op je te nemen.

We vinden het belangrijk dat je eigen vervoer hebt en op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont. Om de praktische reden dat ov-tijden niet altijd aansluiten bij onze planning, maar ook omdat we vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks overdag, als in de avonden en weekenden, onze planning wijzigt per week.

Interesse of nog vragen?

Solliciteer direct of bel of Whatsapp met onze recruiter Mandy op 06 15329684

Het sollicitatieproces

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.