Junior Event Manager

Solliciteer nu

Junior Event Manager

Full-time · Utrecht

Heb jij ervaring als Event Manager en ben je toe aan een nieuwe werkplek op een toonaangevende locatie? Kom werken als Junior Event Manager bij DeFabrique. Spraakmakende eigen catering, TV opnames, sitting diners, congressen, spetterende bedrijfsfeesten, grote beurzen en niet te vergeten hybride events. Niets is standaard, elke dag is anders bij DeFabrique.

In deze functie:

  • Ben jij verantwoordelijk voor de uitvoer van evenementen, en stuur je daarbij een team Event Medewerkers aan.

  • Heb je in de voorbereiding en evaluatie van onze evenementen veelvuldig contact met onze Projectmanagers Events.

  • Weet jij onze opdrachtgevers tijdens de evenementen compleet te ontzorgen.

  • Gebruik je jouw kennis en ervaring om collega’s te coachen on the job.

  • Help je ook in de op- en afbouw van evenementen.

DeFabrique biedt jou

  • Een functie waarin jij je expertise toe past en tevens inzet voor verbeteringen.

  • Een werkplek met de meeste uiteenlopende evenementen, hier zijn er een paar.

  • Een contract voor 32 tot 38 uur per week.

  • Salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

Wie ben jij?

Jij bent een gastheer of gastvrouw in hart en nieren. Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma in de richting van Hospitality/Events of je hebt al flink wat werkervaring opgedaan in de evenementenbranche. Onder jouw leiding verloopt alles netjes volgens draaiboek en als er iets anders gaat dan gepland, kun jij snel schakelen om tot een goede oplossing te komen. Jij weet daarnaast altijd de opdrachtgevers met een gerust hart achter te laten en bent altijd scherp op verbetering in werkwijzen of de kwaliteit die wij waarborgen.

We vinden het belangrijk dat je eigen vervoer hebt en op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont. Om de praktische reden dat ov-tijden niet altijd aansluiten bij onze planning, maar ook omdat we vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks overdag, als in de avonden en weekenden, onze planning wijzigt per week. Om goed te kunnen communiceren met Nederlandse medewerkers & opdrachtgevers moet je voor deze functie Nederlands spreken.

Benieuwd naar wat meer inzicht? Senior Event Manager Robin vertelt je hier meer! 

Interesse of nog vragen?

Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het sollicitatieproces

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.