Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Event Producer

Notificeer mij

Event Producer

FULLTIME / PARTTIME · DEFABRIQUE EVENEMENTENLOCATIE


Momenteel is deze functie vervuld bij DeFabrique Evenementenlocatie. Een soortgelijke functie staat open bij evenementen- en leisurelocatie Wunderland Kalkar, bekijk deze functie hier.

Ook kan je je gegevens hieronder achterlaten, zodat wij contact met je op kunnen nemen wanneer we weer op zoek gaan naar een nieuwe Event Producer.

Als Event Producer bij DeFabrique…

  • Ben jij de persoon die continu, zowel mondeling als schriftelijk, in contact staat met onze opdrachtgevers bij de organisatie van hun evenementen.
  • Coördineer jij het hele proces rondom de organisatie van een evenement. Dit zijn zeer uiteenlopende evenementen in omvang en inhoud. Denk hierbij aan congressen, beurzen, maar ook dance- en bedrijfsfeesten met 200 tot 3.500 gasten.
  • Maak jij afspraken met onze leveranciers en zorg je dat alles intern goed afgestemd wordt. Op de dag zelf ontvang je samen met de Eventmanager de opdrachtgever om nog even de laatste details te bespreken, waarna jij met een gerust hart terug gaat naar kantoor om je andere evenementen verder voor te bereiden. Uiteraard loop je tijdens het evenement nog een keer langs om te kijken of alles naar wens is en zelf ook te genieten van het resultaat.

DeFabrique biedt jou:

  • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week waarbij je iedere dag het verschil kan maken voor onze opdrachtgevers en de ruimte krijgt om mee te denken en - werken aan de groei van het familiebedrijf
  • Een gedreven klant- en prestatiegericht team vol humor, ook wanneer er keihard gewerkt moet worden.
  • Een werkplek op een locatie met een bijzondere historie en de grootste bedrijven als opdrachtgever.
  • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring.
  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

Wie ben jij?

Aangezien DeFabrique op een persoonlijkheidstest heel hoog zou scoren op klantgerichtheid/hospitality, vinden wij het absoluut belangrijk dat jij de opdrachtgever ontzorgt en door de behoefte achter de vraag te inventariseren tevreden kan stellen. Het maakt hierbij voor jou niet uit of je nu om tafel zit met een assistent of directeur. Op ieder niveau kan jij gesprekken voeren.

Jij hebt al wat ervaring met het organiseren van uiteenlopende klein- en grootschalige evenementen. Door jouw ervaring ben je gestructureerd en stressbestendig. Het lukt jou om onder hoge druk klantgericht en flexibel te blijven zonder je doel uit het oog te verliezen.

Tot slot vinden we het belangrijk dat je op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont omdat wij vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans. Want zeg nou zelf, hoe lekker is het om de mogelijkheid te hebben om lekker naar je werk te kunnen fietsen?

Interesse of nog vragen?

Krijg jij vlinders in je buik en ben jij de Eventproducer die we zoeken? Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het team

Marleen

Teamlead Event Producers

Lidia

Commercial Director

Rochelle

Event Producer

Jacqueline

Accountmanager

Het sollicitatieproces

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.