Head Chef-kok
Ben jij klaar om de verantwoordelijkheid te dragen voor de catering van de mooiste evenementen op de tofste evenementenlocatie? Als Head Chef-kok bij DeFabrique geef je leiding aan het keukenteam en ben je verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces rondom de catering van evenementen tot wel duizenden gasten. Met jouw rol maak je het verschil in de totale gastbeleving. Lees verder en ontdek wat deze rol jou biedt!
Als Head Chef-kok bij DeFabrique Evenementenlocatie:
Ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit, presentatie en timing van onze catering.
Krijg je energie van grootschalige events of een stijlvol sitting dinner.
Organiseer en stroomlijn je samen met onze foodmanager en team inkoop het volledige cateringproces.
Houd je het overzicht over het logistieke proces rondom de catering van onze evenementen.
DeFabrique biedt jou:
Een uitdagende functie van 38-40 uur per week met creatieve vrijheid en de kans om bij te dragen aan foodconcepten.
De mogelijkheid om vrij te nemen tijdens schoolvakanties en feestdagen.
Salarisindicatie van €3.260 - €4.130 op basis van jouw aantal jaar relevante ervaring met ruimte voor onderhandeling.
Een leuk en hecht team met allemaal hetzelfde doel, namelijk samen de tofste evenementen neerzetten.
Wat breng jij mee?
Als Head Chef-kok weet je als geen ander hoe belangrijk rust, communicatie en overzicht in de keuken is. Met sterke communicatie en een goede sfeer weet je het beste uit je collega’s te halen. Verder ben jij:
Creatief en heb je oog voor detail: Jij ziet wat anderen missen en tilt smaken én presentatie naar een hoger niveau.
Flexibel en stressbestendig: Je blijft scherp, ook bij drukte of onverwachte wendingen.
Een teamspeler: Je kan goed samenwerken met je collega’s van andere afdelingen.
Meer over jou en de functie
Naast je passie voor kwalitatief eten ben jij als Head Chef-kok het aanspreekpunt dat het hoofd koel houdt. Je behoudt het overzicht en weet precies wat er nodig is om grootschalige catering logistiek soepel te laten verlopen. Je denkt vooruit, stuurt bij waar nodig en hebt oog voor detail én verbetering.
Bij DeFabrique hebben we een grote verscheidenheid aan evenementen, waardoor je de ene dag een lunch bij een congres verzorgt, de volgende dag een sitting dinner uitserveert en de week erop op een feestavond de hapjes verzorgt. Af en toe kom je ook op een beursvloer te staan en maak je een praatje met de gasten of met het organiserend bedrijf.
Bekijk hier onze dinerconcepten.
Ben je benieuwd of deze rol bij je past? Bel gerust.
We laten je graag de locatie zien en vertellen je meer over de mogelijkheden binnen de functie van Head Chef-kok. Voor vragen of meer informatie kun je altijd bellen of appen met onze foodmanager Barry via 06-10080853. Gelijk solliciteren kan via onderstaande button!
Het sollicitatieproces






Foodmanager

Keukenmedewerker

Zelfstandig Werkend Kok
Meer informatie over DeFabrique.
DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.