Horecamedewerker Events

Solliciteer nu

Horecamedewerker events

Parttime & Fulltime · DeFabrique Evenementenlocatie

Houd jij van het horecavak, maar is een restaurant of kroeg oud nieuws? Dan zijn we op zoek naar jou! Jij mag als horecamedewerker events op diverse evenementen - zoals een sitting dinner - onze gasten voorzien van de lekkerste, meest creatieve gerechten en drankjes. Dus ben jij op zoek naar een werkplek die er elke dag anders uitziet en houd jij van de horeca? Solliciteer dan direct!

Hoor meer van Eerste Medewerker Events Sammy!

Als onderdeel van ons evenemententeam:

  • zorg je er samen met een jong en gezellig team voor dat onze gasten helemaal ontzorgd zijn op een evenement door de lekkerste gerechten en drankjes uit te serveren.

  • ondersteun je jouw collega’s waar nodig. Wordt het ineens drukker bij een van de barren in Loods 7? In een flits sta jij achter de bar om te helpen met biertjes tappen.

  • sta je te stralen op meerdere locaties binnen ons bedrijf. Jij tovert zo een glimlach op het gezicht van onze gasten, waardoor je bijdraagt aan het creëren van onvergetelijke herinneringen.

  • krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar eerste medewerker. Als eerste medewerker sta je de ene dag barhoofd, de andere dag mag je bijvoorbeeld de keuken ondersteunen met het foodteam.

Nu al enthousiast geworden?

Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

DeFabrique biedt jou

  • Salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring. Zo kun je bij 21 jaar denken aan € 13,68 per uur en bij 17 jaar aan € 8,21 per uur.

  • Meerdere contractvormen. Blijf je graag flexibel? Dat kan! Werk je liever een standaard aantal uren? Dat kan ook!

  • Een functie op basis van jouw instapniveau.

  • Volop doorgroei- en leermogelijkheden door onze (evenementen)afdelingen en andere bedrijven binnen DeFabrique Holding.

  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

Zonder jou geen memorabel evenement

Wij zijn op zoek naar jou: een gezellige, gastvrije en enthousiaste horecamedewerker events. Begin je net in het vak? Dan leren wij jou graag de fijne kneepjes. Jij weet binnen no time hoe je uitserveert en tapt. Daarnaast leer je verantwoordelijkheid nemen, servicegericht werken en samenwerken met het team. 

Ben je al langer werkzaam binnen de evenementenbranche? Dan kijken we samen met jou naar een passende functie met voldoende uitdaging én verantwoordelijkheden. Als horecamedewerker ben jij verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Zonder jou is er geen memorabel evenement!

Vervoer

We vinden het belangrijk dat je eigen vervoer hebt en op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont. Om de praktische reden dat ov-tijden niet altijd aansluiten bij onze planning, maar ook omdat we vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie. Je bent flexibel inzetbaar, hier kunnen we samen naar kijken.

Hieronder een video om alvast de sfeer te proeven

Onze merken 

Onder DeFabrique Holding vallen in totaal 8 bedrijven met allemaal hun eigen expertise. Zo is DeFabrique Evenementenlocatie gericht op de evenementenbranche en de B2B markt. Heel anders dan bijvoorbeeld de Kartfabrique, wat zich richt op activiteiten voor zowel bedrijven (bedrijfsuitjes) als consumenten. Als horecamedewerker events zal je op verschillende locaties binnen ons bedrijf. Dus ben je benieuwd naar al onze merken? Bekijk ze dan hier!

Interesse of nog vragen?

Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Het sollicitatieproces

Een deel van het team

Martin

Event Manager
Sammy

Eerste Medewerker Events

Tristan

Event Medewerker

Fabiënne

Event Manager

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.