(Junior) HR Adviseur

Solliciteer nu

(Junior) HR Adviseur

Fulltime / Parttime · Utrecht

Krijg jij energie van het werken met mensen, het meedenken met HR- processen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team versterken. Met ruim 400 Nederlandse en Duitse collega's, en nog steeds groeiende, is een baan bij DeFabrique Holding de perfecte uitdaging voor jou!

Jij zoekt: 

Een werkplek binnen de horeca-, leisure- en de zakelijke evenementenbranche waar altijd beweging en innovatie is. Wij kunnen je vertellen: dan ben je bij DeFabrique Holding aan het juiste adres. Met onze hands-on mentaliteit pakken wij nieuwe kansen graag aan. Daarom kan je bij ons gelijk aan de slag. Als Junior HR adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt van de afdeling.

Of dit nu via telefoon, mail of whatsapp is: jij staat klaar voor onze leidinggevenden, medewerkers en sollicitanten. Vragen over urenregistratie, loonstroken of verlofregelingen zijn voor jou geen probleem. Daarnaast zorg je dat de HR-administratie up-to-date blijft, begeleid je de sollicitatieprocedure en maak je alles in orde voor nieuwe medewerkers. Je komt in deze functie in aanraking met alle HR-processen, van A tot Z, dus er valt veel te leren en elke dag is anders.

In welk team kom je terecht?

Een kort, cliché antwoord: een klein maar fijn team. Als HR adviseur zijn Mandy en Marieke jouw directe (super gezellige) collega’s. Naast de collega’s van finance in de kamer naast ons, de mannen van Veiligheid, en de diverse collega’s die langskomen voor onze raad en hulp, komt ook de directie regelmatig bij ons over de vloer. Verder werk je nauw samen met onze collega van Marketing en Communicatie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Genoeg leuke collega’s dus!

Ons kantoor is in de “villa”, dat is dat gebouw met een vliegtuig op het dak. Vrijdag is snackdag en bij mooi weer gaan de tuindeuren open en lunchen we op ons eigen terras.

Wat biedt DeFabrique Holding?

Je kan van ons een afwisselende werkplek verwachten waar ruimte is voor jouw kennis, mening en ideeën. Daarnaast bieden wij:

 • Een afwisselende baan van 28 tot 32 uur (meer uren is mogelijk)

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2700 en €3000 euro (bij 40 uur per week)

 • Een functie binnen een familiebedrijf waar HR volop in ontwikkeling is

 • Een groeiend personeelsbestand en focus op het binden van collega’s

 • Een afwisselende functie voor DeFabrique Holding (alle merken) waarin nog volop groei mogelijk is voor jou

 • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar

Maar... wie ben jij?

Jij bent iemand die houdt van samenwerken. Je hebt een oplossingsgerichte houding, waardoor het meedenken met nieuwe HR-processen geen probleem is. Ook vind je het leuk om je vast te bijten in administratieve klussen. Jij deinst nergens voor terug. Naast deze punten ben jij: 

 • Iemand met minimaal 3 jaar werkervaring in een allround administratieve functie

 • Iemand die met vertrouwelijke gegevens kan omgaan

 • Geïnteresseerd is in de actuele HR wet- en regelgeving en zich daar graag in verdiept

 • Communicatief sterk

 • Sociaal en secuur 

 • Bonuspunt: affiniteit met de horeca-, leisure- en/of de zakelijke evenementenbranche

Klinkt als iets voor jou?

Ben jij dé kandidaat die past binnen deze functie? Of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer direct of bel met Mandy via 030-2404075.