Medewerker Keuken

Solliciteer nu

Medewerker Keuken

Fulltime / Parttime · Utrecht

Wil jij de meest heerlijke gerechten realiseren op onze evenementen? Binnen deze functie lever je bijdrage aan één van de belangrijkste onderdelen van iemands dag: het eten. Heb jij affiniteit met alles wat met de keuken, eten of de uitvoer hiervan te maken heeft? Laat ons je dan wat meer vertellen over de rol van Medewerker Keuken.

Nu al enthousiast geworden? 

Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Als onderdeel van ons Food Team

 • Krijg jij energie van de culinaire voorbereidingen voor evenementen tussen 200-4500 personen of een sitting dinner met 400 personen.
 • Ben jij verantwoordelijk voor de presentatie en opmaak van de gerechten.
 • Speel je in op de speciale wensen van onze gasten.
 • Bewaak jij mede het logistieke proces rondom de catering van de evenementen.
 • Laat jij tijdens evenementen soms je gezicht zien achter het buffet.
 • Heb jij verstand van HACCP regels óf wil je hier meer over leren.
 • Wordt jouw input rondom de (half)jaarlijkse ontwikkeling van onze menu’s en gerechten ontzettend gewaardeerd.

DeFabrique biedt jou

 • Een uitdagende functie op basis van jouw instapniveau. Begin je net in het vak? Dan leren wij jou graag de fijne kneepjes. Ben je al langer werkzaam in de keuken? Dan kijken we samen met jou naar een passende functie met voldoende uitdaging én verantwoordelijkheden.

 • Flexibele werktijden, die wij samen met jou kunnen bespreken.

 • Salaris op basis van jouw leeftijd en werkervaring.

 • Volop doorgroei- en leermogelijkheden door onze (evenementen)afdelingen en andere bedrijven binnen DeFabrique Holding.

 • Een breed netwerk met allemaal horeca en hospitality professionals.

 • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar!

Hieronder een video om alvast de sfeer te proeven

Wie ben jij?

Naast het feit dat jij ontzettend blij wordt van kwalitatieve food & beverage, ben jij ook een persoon die in staat is om goed het overzicht te bewaren. Binnen deze rol kun jij jezelf deels als Logistiek Manager zien, doordat je weet wat er komt kijken bij het organiseren van de catering van grote evenementen. Je hebt oog voor detail en weet een proces te verbeteren wanneer dit nodig is.

Jij bent een aanpakker en hebt affiniteit met alles wat met eten en drinken te maken heeft. Heb je nog geen ervaring als keukenmedewerker? Geen probleem! Jouw passie voor heerlijk eten is de beste motivatie!

Doordat we bij DeFabrique een grote verscheidenheid aan events hebben kun je de ene dag een lunch bij een congres verzorgen, de volgende dag een sitting dinner dirigeren en de week erop op een feestavond de hapjes verzorgen. Af en toe kom je ook op een beursvloer te staan en maak je een praatje met de gasten of met het organiserend bedrijf.

Jij houdt van flink doorwerken en bent bewust bezig met veiligheid en hygiëne. Als jij je talenten laat zien, zijn er bij DeFabrique veel mogelijkheden om te leren en eventueel door te groeien. Met meer dan 500 evenementen per jaar betekent het dat je soms vroeg begint of wat later klaar bent. Om een goede werk-privé balans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie te houden, vinden we het belangrijk dat je niet te ver weg woont. Verder ben je flexibel inzetbaar, hier kunnen we samen naar kijken.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de sfeer eens komen proeven op onze locatie? We kunnen prima een stukje tekst schrijven, maar we nodigen je nog liever uit voor een rondleiding. Laat je gegevens achter via onderstaande button, dan plannen we wat in! Voor meer informatie kun je ook altijd bellen met onze recruiter Mandy op 030 2404075

Een deel van het team

Stefan

Operationeel Manager

Fabiënne

Event Manager

Vasco

Chefkok

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Meer informatie over DeFabrique

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.