Onderhoudsmedewerker Technische Dienst

Solliciteer nu

Onderhoudsmedewerker Technische Dienst

Full-time

Je hebt twee rechterhanden en zoekt een functie die veel afwisseling biedt. Je zit niet graag stil en pakt elke opdracht met beide handen aan. Of het nu gaat om kleine of grote klussen: jij staat altijd paraat. Denk je nu: dit past bij mij? Dan is het tijd om die twee rechterhanden uit de mouwen te steken, want DeFabrique Holding zoekt jou als Onderhoudsmedewerker Technische Dienst!

In een notendop

Wat je gaat doen:

  • Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van onze evenementenlocatie, apparatuur en installaties.
  • Je weet storingen en andere problemen zo op te lossen, zodat alle evenementen op rolletjes lopen.

Dit kan je verwachten:

  • Een baan waar je de hele dag met je handen bezig bent en lekker kan aanpakken.
  • Een contract van 40 uur per week.
  • Salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
  • Veel afwisseling in werkzaamheden en de locaties waar deze worden uitgevoerd.
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je functie, maar ook veel ruimte om nieuwe dingen te leren.
  • Een hecht team dat graag gezamenlijk een klus aanpakt.
  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar met alle bedrijven van DeFabrique Holding.

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar een Technische Medewerker die ons gezellige en doelgerichte team versterkt. Als Onderhoudsmedewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van onze locatie, apparatuur en installaties. Als echte handyman of -woman kan je heftruck rijden (of ben je bereid dit te leren) en is schilderwerk ook geen probleem. Je bent flexibel in je werk, wat betekent dat we uiteraard zoveel mogelijk plannen, maar eventuele storingen prioriteit kunnen krijgen. Dit vind je niet erg, want creatieve oplossingen bedenken past precies in jouw straatje.

Wat ook mooi meegenomen is: we bieden regelmaat! Ongeveer 95% van de tijd ben je overdag aanwezig. Uitzonderingen worden altijd in overleg gedaan.


Wie ben jij?

Als Onderhoudsmedewerker Technische Dienst heb je een breed takenpakket met verschillende verantwoordelijkheden. Jij bent iemand die hiervan houdt. Je bent stressbestendig, weet snel te schakelen en taken efficiënt op te pakken. Lekker praktisch en het liefst fysiek bezig, dat is hoe je jezelf omschrijft. Je bent in goede conditie, dus meters maken over de locatie is voor jou geen probleem. Maar dat niet alleen: ook samenwerken staat bij jou hoog op het lijstje. Als je iets nog niet weet, dan ben jij degene die vooraan staat om te kijken hoe je dit kunt leren. Naast je leergierigheid vind je het ook leuk om jouw kennis en ervaring over te dragen aan collega’s. Zo blijven jullie je als team ontwikkelen.

Wat we belangrijk vinden is dat je eigen vervoer hebt en maximaal 30 minuten reizen van DeFabrique Evenementenlocatie woont. Om de praktische reden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie.

Interesse in de vacature?

Ben jij dé kandidaat die past binnen deze functie? Of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer direct of bel met Mandy via 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.