Op- & Afbouw Coördinator

Solliciteer nu

Op- & Afbouw Coördinator

Full-time · DeFabrique Evenementenlocatie

Wil jij de op- en afbouw van ruim 220 evenementen per jaar op je nemen? Wij zoeken de persoon die het voortouw neemt in de op- en afbouw op onze industriële locatie. Iemand die het beste uit zijn/haar mensen wil halen en de mooiste evenementen neer wil zetten.

Als coördinator van dit team…

  • Bereid jij de opbouw van onze events voor en stuur je jouw team aan, zodat alles volgens het draaiboek wordt opgeleverd.
  • Heb jij op een opbouw dag veelvuldig contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en Event Producers.
  • Ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen en verplaatsen van materialen en de aanleg van stroom- en waterpunten.
  • Bied je facilitaire ondersteuning tijdens onze evenementen. Een kapotte verwarming, haperende techniek, drukte op het parkeerterrein: jij laat je niet van de wijs brengen en hebt voor ieder probleem een oplossing.

Hoe ziet dat eruit? Nou, ongeveer zo: 

DeFabrique biedt jou ...

  • Een baan voor 32 tot 38 uur per week met onregelmatige werktijden (dag, avond en weekend, incidenteel ook nachtdiensten)

  • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

  • Een baan waarbij je vooral meewerkt aan unieke zakelijke evenementen zoals Accenture en Calco, maar ook af en toe aan een groot publieksfeest zoals Soenda.
  • Een team vol humor, ook wanneer er keihard gewerkt moet worden. Maak hier alvast kennis met collega Jeroen.
  • verschillende interne cursussen als deze nodig mochten zijn, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Jouw profiel en meer over de functie

Bij DeFabrique doen we niet elke dag hetzelfde trucje. Elk evenement is anders en daar word jij ook blij van. Als coördinator weet je de rust te bewaren die ervoor zorgt dat je elke dag weer een topevenement neerzet. Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 diploma (facility management is een pre) en je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Jij bent, naast het mee buffelen ook degene die het overzicht behoudt en zorgt dat het team zo praktisch mogelijk aan de slag gaat. Je kunt multitasken, snel schakelen en bent stressbestendig. Daarnaast heb je kennis van VCA richtlijnen en staat veiligheid voor jou vanzelfsprekend voorop.

Onregelmatigheid hoort bij de evenementenbranche, jij vindt het dan ook niet erg om afwisselend avonden, weekenden en nachtdiensten te werken. We vinden het wel belangrijk dat je eigen vervoer hebt en op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont. Om de praktische reden dat ov-tijden niet altijd aansluiten bij onze planning, maar ook omdat we vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie.

Interesse of nog vragen over de vacature?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de sfeer eens komen proeven op onze locatie? We kunnen prima een stukje tekst schrijven, maar we nodigen je nog liever uit voor een rondleiding. Laat je gegevens achter via onderstaande button, dan plannen we wat in! Voor meer informatie kun je ook altijd bellen of Whatsappen met onze recruiter Mandy op 06 15329684

Het sollicitatieproces

Een deel van het team

Jeroen

Facility Manager

Fabienne

Event Manager

Gerrit

Brandwacht

René

Hoofd Schoonmaak

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.