Op- & Afbouw Coördinator

Solliciteer nu

Op- & Afbouw Coördinator

FULL-TIME · DEFABRIQUE EVENEMENTENLOCATIE

Wil jij de op- en afbouw van ruim 500 evenementen per jaar op je nemen? Wij zoeken de persoon die het voortouw neemt in de op- en afbouw op onze industriële locatie.

Als coördinator van dit team…

  • spring jij als eerste op de heftruck wanneer er werk verzet moet worden.

  • heb je tijdens de evenementen een ondersteunende rol en sta jij vooraan bij complicaties.
  • ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen en verplaatsen van materialen en de aanleg van stroom- en waterpunten.
  • zet jij je kennis en ervaring in wanneer je contact hebt met opdrachtgevers, leveranciers en event producers tijdens de op- en afbouw.
  • bereid jij de opbouw voor en stuur je jouw team aan zodat alles volgens het draaiboek wordt opgeleverd.

DeFabrique biedt jou ...

  • een team vol met humor, ook wanneer er keihard gewerkt moet worden.

  • een baan voor gemiddeld 38 uur met onregelmatige werktijden (dag, avond en weekend).
  • een baan waarbij je vooral meewerkt aan unieke zakelijke evenementen zoals Accenture en Calco, maar ook af en toe aan een groot publieksfeest zoals Soenda.
  • een salaris tussen afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • verschillende interne cursussen als deze nodig mochten zijn, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Jouw profiel en meer over de functie


Tijdens jouw werkweek begeleid je de opbouw van de verschillende evenementen en begin je na afloop (meestal) direct met de afbouw. Op het moment dat er werk moet worden verzet, spring jij zonder na te denken op de heftruck. Jij motiveert en krijgt respect van jouw team door zelf keihard aan de slag te gaan.

Bij DeFabrique doen we niet elke dag hetzelfde trucje. Elk evenement is anders en daar word jij ook blij van. Als coördinator weet je de rust te bewaren die ervoor zorgt dat je elke dag weer een topevenement neerzet. Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 (facility management is een pre) en je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Jij bent, naast het buffelen ook degene die het overzicht behoudt en zorgt dat het team zo praktisch mogelijk aan de slag gaat. Je kunt multitasken, snel schakelen en bent stressbestendig. Daarnaast heb je kennis van VCA richtlijnen en staat veiligheid voor jou vanzelfsprekend voorop.

Met meer dan 500 evenementen per jaar betekent dat je soms vroeg begint of laat klaar bent, daarom vinden wij het belangrijk dat je in de buurt woont. Aan het einde van de week zit jij met een biertje in je hand aan de bar van het Ketelhuis slechte grappen te maken met je collega’s. 

Interesse en zin in een kop koffie?

Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Dit is wat je gaat doen: 

Het sollicitatieproces

Een deel van het team

Jeroen

Hoofd Facilitair

Nikki

Facilitair Medewerker

Gerrit

Brandwacht

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.