Projectmanager Events

Solliciteer nu

Projectmanager Events

Full-time / Part-time · Utrecht


Van congressen tot awardshows en corporate festivals tot hybride events: bij DeFabrique is het allemaal mogelijk! Samen met opdrachtgevers creëren we een beleving die het evenement tot leven brengt en gasten raakt. Geeft het jou energie om opdrachtgevers aan ons te binden en van daaruit duurzame relaties op te bouwen? Kom dan ons team versterken als Projectmanager events!

Jij draagt bij aan het creëren van onvergetelijke herinneringen

Als projectmanager events weet je precies hoe je jouw opdrachtgever kan ontzorgen bij de organisatie van zijn of haar evenement. Op basis van jouw planning neem je de opdrachtgever stap voor stap mee bij de vormgeving. Is de basis gelegd en de overeenkomst rond? Dan ga je van grote lijnen over naar een gedetailleerd plan waarin van minuut tot minuut ieder detail van het evenement is vastgelegd.

Kortom, jij overtreft alle verwachtingen en zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van onze opdrachtgevers zodat zij op de dag zelf ook kunnen genieten van hun evenement.

Als Projectmanager Events

 • Zit je om de tafel met potentiële opdrachtgevers. Je luistert naar hun behoeften en bedenkt een passend creatief concept hiervoor. Vervolgens vertaal je dit in een offerte en overtuigt de opdrachtgever dat wij hun doelen kunnen bereiken.

 • Ben jij hét aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. Je staat zowel mondeling als schriftelijk in contact met onze opdrachtgevers.
 • Coördineer je het logistieke en facilitaire proces rondom de organisatie van een evenement. Het is vanzelfsprekend dat je hierbij ook zelfstandig draaiboeken en tekeningen maakt.
 • Maak je afspraken met onze leveranciers en zorg je dat alles intern goed afgestemd wordt met het operationele team. Voor de uitvoering van het evenement draag je alles over aan de Event Manager. Op de dag zelf ontvangen jullie samen de opdrachtgever om nog even de laatste details te bespreken, waarna jij met een gerust hart terug gaat naar kantoor om je andere evenementen verder voor te bereiden. Uiteraard loop je tijdens het evenement nog een paar keer langs om te kijken of alles naar wens is en zelf ook te genieten van het resultaat.
 • Ben je een teamplayer en inspirator voor het commerciële team.

Wie ben jij?

Je hebt oog voor detail. Daarom geven opdrachtgevers met een gerust hart hun evenement uit handen. Zij weten dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Daarnaast:

 • heb je minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare en relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen de evenementen- of hospitality branche.
 • ben je gestructureerd en stressbestendig. Het lukt jou om onder hoge druk klantgericht en flexibel te blijven zonder je doel uit het oog te verliezen.
 • heb je eigen vervoer en woon je maximaal op 30 minuten afstand van onze locatie. Om de praktische reden dat ov-tijden niet altijd aansluiten bij onze planning, maar ook omdat we vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privébalans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie. 

DeFabrique biedt jou:

 • Een uitdagende en zelfstandige functie voor 32-40 uur per week waarbij je iedere dag het verschil kan maken voor onze opdrachtgevers.
 • Een werkplek op een historische locatie en de grootste bedrijven als opdrachtgever.
 • Een gedreven team vol humor, ook wanneer er keihard gewerkt moet worden.
 • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

Interesse of nog vragen?

Krijg jij vlinders in je buik en ben jij de Projectmanager Events die we zoeken? Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het team

Marleen

Teamlead Event Producers

Lidia

Commercial Director

Rochelle

Event Producer

Jacqueline

Accountmanager

Het sollicitatieproces

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.