Schoonmaakmedewerker

Solliciteer nu

Schoonmaakmedewerker

PARTTIME · UTRECHT

Schoonmaak saai of onbelangrijk?! Wie heeft jou dat wijs gemaakt? Als schoonmaakmedewerker ben jij een cruciaal onderdeel van ons bedrijf! Een geslaagd evenement is niet mogelijk zonder een top schoonmaakteam. Jij zorgt als schoonmaakmedewerker dat de ruimtes voor het evenement schoon zijn, houdt het kantoor netjes voor je collega’s en zal ook tijdens evenementen de locatie schoon houden. En als er gasten met vragen komen? Dan vind jij het geen probleem om ze even wegwijs te maken op onze locatie. Dus word jij blij van stralende ruimtes, tevreden gasten én een leuk team? Dan zit je bij DeFabrique Holding op de juiste plek!

In een notendop

Wat je gaat doen:

  • Samen met jouw collega's zorg je dat onze fabriek en andere evenementenlocaties er altijd uitzien om door een ringetje te halen.

  • Jij bent een van de lievelings collega's van de mensen op kantoor, omdat jij zorgt dat zij met een gerust hart opdrachtgevers kunnen ontvangen.

Dit kan je verwachten:

  • Wisselende diensten, avonden doordeweeks (vanaf 15/16 uur tot 22/23 uur), maar ook weekenddiensten, op zaterdag werken we van 7 tot 12 en op zondag van 8 tot 12. We maken het rooster 3 weken vooruit en je kan je zelf inschrijven op de open diensten.

  • Afhankelijke van de drukte werk je zelfstandig of in team verband.

  • Het salaris wordt bepaald op basis van jouw werkervaring en mate van zelfstandigheid. Afhankelijk daarvan kun je rekenen op ongeveer 14 tot 17 euro per uur.

  • Afwisselende locaties. Je zal in meerdere industriële locaties werken die dicht naast elkaar liggen

  • Twee gezellige personeelsfeesten per jaar met alle bedrijven van DeFabrique Holding

Wie ben jij:

Jij hebt oog voor detail: er ontgaat jou niets! Je bent iemand die het beste werk levert in een flexibele en bruisende omgeving. Met alle evenementen die plaatsvinden is er genoeg te doen en ontbreekt het nooit aan gezelligheid. Naast dat je een teamplayer bent, weet je ook zelfstandige diensten te draaien. Wij vinden een schone locatie noodzakelijk voor een geslaagd evenement, blije collega’s en tevreden gasten. Jij bent dan ook één van onze belangrijkste medewerkers!

We vinden het belangrijk dat je eigen vervoer hebt en maximaal op 30 minuten afstand van onze locatie woont. Dit willen wij graag om de praktische reden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans en het ov niet altijd aansluit op de werktijden. 

Alvast een beetje sfeer proeven? Zie de video hieronder

Interesse in de vacature?

Kan je niet wachten om je handen uit de mouwen te steken en met het team aan de slag te gaan? Solliciteer direct!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Mandy op 030-2404075 / 06-15329684

Het sollicitatieproces

Een deel van het team

René

Hoofd Schoonmaak

Corrie

Allround Medewerker

Fabiënne

Event Manager

Eric

Business Unit Manager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.