Souschef

Solliciteer nu

Sous Chef

Full-time · Utrecht

Ben jij klaar om mede verantwoordelijkheid te dragen voor de catering van de mooiste evenementen op de tofste evenementenlocatie? Als Souschef bij DeFabrique ben je onderdeel van het keukenteam en ondersteun je de Head Chef met het volledige logistieke proces rondom de catering van evenementen tot wel duizenden gasten. Met jouw rol maak je het verschil in de totale gastbeleving. Lees verder en ontdek wat deze rol jou biedt!

Als Souschef bij DeFabrique Evenementenlocatie:

  • Ben je samen met onze Head Chef verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit, presentatie en timing van onze catering. 

  • Krijg je energie van grootschalige events of een stijlvol sitting dinner. 

  • Werk je met verse, seizoensgebonden ingrediënten en bereid je regelmatig live gerechten op de vloer tussen de gasten.

  • Houd je het overzicht over het logistieke proces rondom de catering van onze evenementen.

  • Ondersteun je de Head Chef in de aansturing van het keukenteam en onze uitzendkrachten

  • Wordt jouw input rondom de ontwikkeling van onze foodconcepten ontzettend gewaardeerd

Waarom werken bij DeFabrique:

✔ Je werkt in een hecht team met een gedeeld doel: samen de tofste evenementen neerzetten

✔ Iedereen helpt elkaar, denkt mee en viert samen successen

✔ Er is ruimte voor jouw ideeën en eigen inbreng

✔ Je krijgt vrijheid én verantwoordelijkheid in een open en informele werksfeer 

✔ Plus: vrij met kerst, vakantie tijdens schoolvakanties en je staat op de vetste events

Wat breng jij mee?

Als Souschef weet je als geen ander hoe belangrijk rust, communicatie en overzicht in de keuken is. Met sterke communicatie en een goede sfeer weet je het beste uit je collega’s te halen. Verder ben jij:

  • Creatief en heb je oog voor detail: Jij ziet wat anderen missen en tilt smaken én presentatie naar een hoger niveau.

  • Flexibel en stressbestendig: Je blijft scherp, ook bij drukte of onverwachte wendingen.

  • Een teamspeler: Je kan goed samenwerken met je collega’s van andere afdelingen. 

  • Woonachtig op maximaal 45 minuten afstand: Zo zorgen we samen voor een goede werk-privébalans. Werk je met verse, seizoensgebonden ingrediënten en bereid je regelmatig live gerechten op de vloer tussen de gasten.

DeFabrique biedt jou 

  • Salarisinschaling tussen de €2950 en €3740 o.b.v 40 uur

  • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week

  • Creatieve vrijheid en de kans om bij te dragen aan nieuwe foodconcepten

  • Jaarlijks twee personeelsfeesten 

  • De mogelijkheid tot doorgroeien

  • Inspiratie opdoen binnen onze afdelingen en andere bedrijven (Kartfabrique, JAN Verhuur, Vliegveld Twenthe, DUS & BRIQ)

Klinkt dit goed? Meer over de vacature Souschef:

Bij DeFabrique werken we als keukenteam samen aan één doel: het creëren van onvergetelijke evenementen. Als ervaren Souschef met een passie voor kwalitatief eten en drinken, kom je in een warm en gezellig keukenteam terecht. Met jouw organisatorisch talent weet je het overzicht te behouden en weet je precies wat er nodig is om een vlekkeloze catering te verzorgen.

De ene dag verzorg je een lunch voor een congres, de volgende dag dirigeer je een sitting dinner en een week later verzorg je hapjes op een feestavond. Af en toe kom je ook op een beursvloer te staan en maak je een praatje met de gasten of met het organiserend bedrijf.  

Naast het verzorgen van evenementen koken we  elke dag vers voor al onze werknemers en dat wordt enorm gewaardeerd! Liefde gaat door de maag, zoals ze dat zeggen. 

Benieuwd naar wat wij zoal bereiden? Bekijk onze dinerconcepten via deze link: https://new.express.adobe.com/webpage/8I0yEJQq7AtX5

Ben je benieuwd of deze rol bij je past? Bel gerust.

We laten je graag de locatie zien en vertellen je meer over de mogelijkheden binnen de functie van Souschef. Voor vragen of meer informatie kun je altijd bellen of appen met onze foodmanager Barry via 06-10080853. Gelijk solliciteren kan via onderstaande button!

Het sollicitatieproces

Barry

Foodmanager

Aart

Keukenmedewerker

Vincent

Zelfstandig Werkend Kok

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.

DIRECT IN CONTACT KOMEN?

Bel met onze recruiter Mandy.

 030-2404075


Heb je interesse om te werken bij DeFabrique, maar niet in deze functie? 

Klik hier voor onze evenementen vacatures.

Onze website