DIRECT IN CONTACT KOMEN?
Bel met onze recruiter Mandy.
Heb je interesse om te werken bij DeFabrique, maar niet in deze functie?
Klik hier voor onze evenementen vacatures.
Souschef
Ben jij een ervaren Souschef die een belangrijke rol wil spelen in de catering voor evenementen tot duizenden gasten? Bij DeFabrique krijg je de kans om samen met onze Chef Vasco en het keukenteam een culinaire beleving neer te zetten. Van streetfood tot verfijnde gerechtjes - elke dag is anders! Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten in een dynamische evenementenlocatie? Lees verder en ontdek wat deze rol jou biedt!
Werk je met verse, seizoensgebonden ingrediënten en bereid je regelmatig live gerechten op de vloer tussen de gasten.
Krijg je energie van de culinaire voorbereidingen voor evenementen tussen 200-4500 personen of een sitting dinner met 400 personen.
Wordt jouw input rondom de ontwikkeling van onze foodconcepten ontzettend gewaardeerd.
Ben je verantwoordelijk voor de presentatie en opmaak van de gerechten.
Bewaak jij mede het logistieke proces rondom de catering van de evenementen.
Ondersteun je Chef Vasco in de aansturing van het keukenteam en onze uitzendkrachten.
Salarisinschaling tussen de €2950 en €3740 o.b.v 40 uur
Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week
Creatieve vrijheid en de kans om bij te dragen aan nieuwe foodconcepten
Jaarlijks twee personeelsfeesten
De mogelijkheid tot doorgroeien
Inspiratie opdoen binnen onze afdelingen en andere bedrijven (Kartfabrique, JAN Verhuur, Vliegveld Twenthe, DUS & BRIQ)
Bij DeFabrique werken we als keukenteam samen aan één doel: het creëren van onvergetelijke evenementen. Als ervaren Souschef met een passie voor kwalitatief eten en drinken, kom je in een warm en gezellig keukenteam terecht. Met jouw organisatorisch talent weet je het overzicht te behouden en weet je precies wat er nodig is om een vlekkeloze catering te verzorgen.
De ene dag verzorg je een lunch voor een congres, de volgende dag dirigeer je een sitting dinner en een week later verzorg je hapjes op een feestavond. Af en toe kom je ook op een beursvloer te staan en maak je een praatje met de gasten of met het organiserend bedrijf.
Naast het verzorgen van evenementen koken we elke dag vers voor al onze werknemers en dat wordt enorm gewaardeerd! Liefde gaat door de maag, zoals ze dat zeggen.
Benieuwd naar wat wij zoal bereiden? Bekijk onze foodconcepten.
Solliciteer direct! Heb je nog aanvullende vragen? Bel met Anne van HR via 030-2404075.
Chefkok
Foodmanager
Keukenmedewerker
Zelfstandig Werkend Kok
DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.