Spoelkeuken medewerker & Keukenhulp

Solliciteer nu

Spoelkeuken medewerker & Keukenhulp

Part-time / Full-time · Utrecht

Jij weet als geen ander hoe het is om in de keuken te staan. Afwassen, opruimen en soms collega’s helpen in de keuken. Wil jij bijdragen aan ongeveer 300 evenementen per jaar? Wij zoeken iemand die onze spoelkeuken de baas is tijdens onze evenementen!

In het kort wat je gaat doen:

  • Alle afwas van de bediening en keuken wegwerken tijdens de evenementen.

  • Aan het einde van je shift is alles spik en span is voor de volgende dag.

  • De koks een handje helpen in de keuken.

Maak alvast kennis met een deel van het team

DeFabrique biedt jou

  • Een contract tussen de 24 en 38 uur per week met afwisselende begin- en eindtijden (dag, avond en weekend). Waar het rooster 3 weken van tevoren bekend is. 

  • Een salaris volgens horeca-loontabellen; vanaf 21 jarige leeftijd is dat € 13,68 per uur.

  • Een team vol humor, ook wanneer er hard gewerkt moet worden.

  • Volop doorgroei- en leermogelijkheden door onze (evenementen)afdelingen en andere bedrijven binnen DeFabrique Holding.

  • 2 onvergetelijke personeelsfeesten per jaar met alle bedrijven van DeFabrique Holding.


Jouw volgende werkplaats

Dit ben jij

Tijdens je werkdag ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen gedeelte van de keuken en daar ben jij de baas. Onder het genot van de radio deel jij je eigen taken in en bepaal je waar de prioriteiten liggen. Jij houdt van flink doorwerken en bent bewust bezig met veiligheid en hygiëne. Én op de rustige momenten help je onze koks mee in de keuken. Als jij je talenten laat zien, zijn er bij DeFabrique veel mogelijkheden om te leren en eventueel door te groeien. 

Meer dan 300 evenementen per jaar betekent dat je soms vroeg begint of wat later klaar bent. We vinden het daarom belangrijk dat je eigen vervoer hebt en maximaal op 30 minuten afstand van onze locatie woont. Dit willen wij graag om de praktische reden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans en het OV niet altijd aansluit op de werktijden. 

Enthousiast geworden?

Kan je niet wachten om je handen uit de mouwen te steken en met het team aan de slag te gaan? Solliciteer direct!

Voor meer informatie kun je ook altijd bellen met onze recruiter Mandy op 030 2404075

Een deel van het team

Stefan

Operationeel Manager

Fabiënne

Event Manager

Vasco

Chefkok

Maite

Inkoop

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Meer informatie over DeFabrique

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.