Stage Content Marketing

Solliciteer nu

Stage Content Marketing

STAGE · DEFABRIQUE EVENEMENTENLOCATIE

Verbeter jij bijna elke spelfout van je vrienden tot het punt dat ze je wel iets aan kunnen doen? Zou je social media bijna een van je beste maten noemen? Of wil je gewoon graag meer leren over Content Marketing? Binnen ons team hebben we vanaf september weer plek voor een student om ervaring op te komen doen! 

De skills die je bij ons gaat ontwikkelen

  • Content creëren die aansluit bij onze doelgroep(en).

  • Campagnes bedenken en opzetten en het inzetten van e-mailmarketing.
  • Teksten schrijven voor o.a. websites, social media, blogs en how-to’s.
  • Website verbeteringen doorvoeren door focus op SEO en relevantie.
  • Samenwerken met collega’s uit verschillende teams en expertises. 

Extra voordelen

  • Veel begeleiding en coaching om je klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

  • Leren waar jij geïnteresseerd in bent binnen de evenementen- / activiteiten branche.
  • Tijd en begeleiding voor een schoolopdracht of scriptie (we vullen zelfs enquêtes in).
  • Een stagevergoeding van €400,- per maand.

Meer over de functie en over jouw rol

Ons marketingteam zorgt dagelijks dat onze producten en diensten zo goed mogelijk aangeboden worden bij onze doelgroepen. Dit doen we voor meerdere bedrijven, waaronder DeFabrique evenementenlocatie en de Kartfabrique activiteitenlocatie vallen. Met elk van deze bedrijven hebben we als doel om koploper in de markt te blijven. Jij kunt hieraan bijdragen door effectieve content te gaan schrijven.

Je doet een HBO studie in de richting communicatie en/of marketing. Vanaf het volgende schooljaar ga je stage lopen. Dit kan een meewerkstage zijn, maar kan ook in combinatie met een schoolopdracht of onderzoek zijn. Wij hebben de ruimte voor jouw onderwerp, en hebben anders nog genoeg leuke onderwerpen om je eigen te maken.

We vinden het belangrijk dat je minimaal 5 maanden beschikbaar bent, zodat je de organisatie en de werkzaamheden goed leert kennen. En uiteraard moet je wel een beetje affiniteit hebben met de (zakelijke) evenementen- en activiteitenbranche.

Verder ben je representatief en dienstverlenend ingesteld, de gast is onze beste vriend!

Interesse of nog vragen?

Denk jij dat deze stage op jouw lijf geschreven staat? Solliciteer direct hieronder of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het sollicitatieproces

Je komt nauw samen te werken met

Simone

Productmanager DeFabrique

Aimée

Content manager

Victor

Recruit- en Marketingmedewerker

Niels

Marketingmedewerker

Meer informatie over DeFabrique

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.