Stage Facilitair-/Eventmedewerker

Solliciteer nu

Stage Facilitair-/Eventmedewerker

Internship · DeFabrique Evenementenlocatie


Zoek je een leuke stage waarin je alles kan leren over hoe het eraan toe gaat op een goed georganiseerd evenement? Kom dan vanaf augustus/september stage lopen bij DeFabrique en draag bij aan het creëren van een topbeleving voor onze gasten.

Wat kun je verwachten van een stage bij DeFabrique?

Een inspirerende werkplek waar jij kunt leren over de aspecten rondom een evenement waar jij het meeste in geïnteresseerd bent; ligt jouw hart meer bij horeca/hospitality (contact met de gasten, hapjes lopen, bardiensten etc.) of heb je meer affiniteit met de facilitaire zaken rondom een evenement (op- en afbouw, aanleg stroompunten/wateraansluitingen, gebruiksklaar maken techniek etc.)? 

Of zou je juist beide willen combineren? Deze stage is flexibel in te vullen dus we gaan graag met je in gesprek over de invulling van de werkzaamheden.

Verder bieden wij:

  • Goede coaching en begeleiding op de werkvloer.
  • Een hecht en gezellig team, dat hard werkt maar ook plezier heeft met elkaar.
  • Een stagevergoeding van € 280,- per maand

Wie ben jij?

Je doet een MBO studie in de richting horeca/events of facilitair. Je bent representatief, dienstverlenend en flexibel inzetbaar.

Wegens de onregelmatige werktijden vinden we het belangrijk dat je dichtbij DeFabrique woont, of een reistijd hebt van maximaal een half uur. Daarnaast willen we graag dat je minimaal 4 maanden en 4 dagen per week beschikbaar bent, zodat je de organisatie en de werkzaamheden goed kan leren kennen.

Wij hebben het hele jaar door meerdere stageplaatsen beschikbaar op deze afdeling.  


Interesse of nog vragen?

Klinkt dit als een gepaste stage voor jou? Aarzel niet langer en solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het sollicitatieproces

Martin

Event Manager

Sammy

Eerste Medewerker Events

Stefan

Operationeel Manager

Fabiënne

Event Manager

Meer informatie over DeFabrique

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.