Stage Facilitair-/Eventmedewerker

Solliciteer nu

Stage Facilitair-/ Eventmedewerker

STAGE · DEFABRIQUE EVENEMENTENLOCATIE

Wij werken graag samen met stagiaires die een horeca- of facilitaire opleiding volgen. Het is bij ons mogelijk om in twee verschillende richtingen stage te lopen.

Stage Eventmedewerker

Deze stage is veelal gericht op de horeca werkzaamheden tijdens een evenement en het bijbehorende contact met de gasten.

Denk aan koffie schenken, hapjes lopen, een driegangendiner uitserveren, of achter de bar staan op een feestavond. Daarnaast kan het zijn dat je wordt ingezet als ondersteuning tijdens de op en afbouw van een evenement.


Stage Facilitair Medewerker

Tijdens deze stage bestaan jouw voornaamste werkzaamheden uit het opbouwen, inrichten en af-/ombouwen van de locatie. Denk hierbij ook aan het bouwen van podia, aanleggen van stroompunten voor stands en het verzorgen van wateraansluitingen voor de barren. Maar ook aan het gebruiksklaar maken van (eenvoudige) techniek, zoals het aanzetten van beamer, scherm en geluidsinstallatie. Je hebt in deze functie veel contact met je collega's, de opdrachtgevers en leveranciers.

Een stage waarin bovenstaande werkzaamheden worden gecombineerd behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten van een stage bij DeFabrique

  • Een leerzame stageplek bij dé evenementenlocatie van Midden Nederland.
  • Een hecht en gezellig team, dat hard werkt maar ook plezier heeft met elkaar.
  • Goede coaching op de werkvloer.
  • Een stagevergoeding van €250,- per maand.


Wie ben jij?

Je doet een MBO studie in de richting horeca/events of facilitair, je bent op zoek naar een stage vanaf september 2020. Je bent representatief, dienstverlenend en flexibel inzetbaar.

Wegens de onregelmatige werktijden vinden we het belangrijk dat je dichtbij DeFabrique woont, of een reistijd hebt van maximaal een half uur. Daarnaast willen we graag dat je minimaal 3 maanden fulltime beschikbaar bent, zodat je de organisatie en de werkzaamheden goed kan leren kennen.

Interesse of nog vragen?

Klinkt dit als een gepaste stage voor jou? Aarzel niet langer en solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Het sollicitatieproces

Meer informatie over DeFabrique

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.