DIRECT IN CONTACT KOMEN?
Bel met onze recruiter Mandy.
Heb je interesse om te werken bij DeFabrique, maar niet in deze functie?
Klik hier voor onze evenementen vacatures.
Stage/Leerbaan Keuken
Hi (aankomend) keukentalent! Doe jij een koksopleiding en zoek je een leuke en gevarieerde stage of leerbaan? Kom stage lopen bij DeFabrique! Met meer dan 500 evenementen per jaar is elke dag anders. Van streetfood tot verfijnde gerechtjes creëren - jij leert het allemaal! Nieuwsgierig geworden? Laat ons je dan wat meer vertellen over een stage bij DeFabrique Evenementenlocatie.
Op zoek naar een stage waar geen dag hetzelfde is? Met ons keukenteam verzorg je tijdens je stage de culinaire voorbereidingen voor evenementen tussen 200-3500 personen. Aangezien we bij DeFabrique een grote variatie aan evenementen hebben kun je de ene dag een lunch bij een congres verzorgen, de volgende dag een Sitting Dinner dirigeren en de week erop op een feestavond de hapjes verzorgen. En als kers op de taart kom je ook zo nu en dan op een beursvloer te staan en maak je een praatje met de gasten of met de opdrachtgever.
Goede begeleiding: Je hebt maar liefst 2 leermeesters tot je beschikking met jarenlange ervaring in zowel restaurants als in de evenementencatering.
Alle ruimte om te leren: Je krijgt de ruimte om te werken aan jouw schoolopdrachten
en tegelijkertijd alles te leren over het logistieke proces rondom de catering van de evenementen, presentatie, opmaak, HACCP etc.
Stagevergoeding: Je krijgt een stagevergoeding van € 400,00 per maand bij een 5 daagse stageweek (bij een leerbaan ontvang je loon volgens de horeca loontabellen).
Flexibele werktijden: Je werktijden bespreken we samen.
Een team vol karakter: Een leuk, informeel team, dat hard werkt, maar ook plezier heeft met elkaar.
Personeelsfeesten: Jaarlijks hebben we twee toffe personeelsfeesten
Je doet een koksopleiding en bent op zoek naar een stage per februari. Je bent minimaal 4 maanden, 4 dagen per week beschikbaar en houdt van aanpakken. Je vindt het leuk om naast het werken in de keuken, ook in contact te staan met onze gasten. Met meer dan 500 evenementen per jaar betekent het dat je soms vroeg begint of wat later klaar bent. Met de onregelmatige tijden vinden we het belangrijk dat je niet te lang hoeft te reizen naar je stage.
Solliciteer direct! Heb je nog aanvullende vragen? Bel met Anne van HR via 030-2404075.
Chefkok
Foodmanager
Keukenmedewerker
Zelfstandig Werkend Kok
DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.