Stage Office Management

Solliciteer nu

Stage Office Management

STAGE · DEFABRIQUE EVENEMENTENLOCATIE

Je hebt tijdens je studie al genoeg gehoord over hoe je dingen aan zou moeten pakken. Het is voor jou tijd om aan de slag te gaan en in de praktijk te gaan doen! Ben jij al klaar om je studieboeken aan de kant te gooien? Kom bij DeFabrique meer leren over een stage als Office Manager! 

Wat kun je verwachten van een stage bij DeFabrique?

  • Veel begeleiding en coaching om je klaar te stomen als professional in de evenementenbranche.
  • Leren over onderwerpen binnen het vakgebied waar jij geïnteresseerd in bent.
  • Een best aardige stagevergoeding van €400,- per maand.
  • Een vet gezellig team dat zelf ook houdt van een goed evenement.
  • De ruimte om aan een schoolopdracht/scriptie te werken naast jouw werkzaamheden.

Tijdens deze stage leer je alles in de praktijk over:

  • Hospitality van het hoogste niveau richting klanten en gasten.

  • Hoe jij als office manager het verschil kan maken binnen een organisatie.
  • Kleine administratieve werkzaamheden oppakken.
  • Hoe het eraan toegaat in de zakelijke evenementenbranche.

Wie ben jij?

Jij bent een echte spring in ‘t veld en kunt het met iedereen vinden. Je vindt het leuk om spontane werkzaamheden op te pakken en vooral om problemen op te lossen. Jij vergeet nooit om taken uit te voeren, of bent gewoonweg heel goed in het bijhouden van een agenda ;). Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf augustus/september 2020.

Meer informatie over de functie

Tijdens je stage krijg jij de ruimte om te leren hoe jij de persoon kan zijn die zorgt dat elke opdrachtgever of gast zich helemaal thuis voelt bij DeFabrique. Iets waar alle medewerkers van DeFabrique hard voor werken. We leren jou hoe je het gezicht bent van DeFabrique en veel adhoc klussen kan opvangen en snel oplossen. Door al deze brandjes te blussen verlaag je de werkdruk van je collega’s. Je leert hoe je van alles op de hoogte kan zijn wat er speelt binnen het kantoor, zodat jij precies weet wanneer en hoe je ondersteuning kan bieden.

Uiteraard zorg je daarbij ook dat de vergaderruimtes klaar staan, de gasten zich absoluut welkom voelen en vang je de eerste lijn aan telefoontjes op of regel jij nog een last-minute cadeautje. Leuk toch?!

Interesse of nog vragen?

Denk jij dat deze stage op jouw lijf geschreven staat? Solliciteer direct hieronder of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Een deel van het team

Lidia Bernaert

Salesmanager

Esmee Veldman

Accountmanager

Jennifer Veldhuis

Stagiaire Accountmanager

Carmen Meems

Accountmanager

Het sollicitatieproces

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.