Zaterdaghulp Technische Dienst

Solliciteer nu

Zaterdaghulp Technische Dienst

Parttime

Jij bent op zoek naar een bijbaan op zaterdag, maar wilt het liefst niet de hele dag stilzitten. Kassa draaien of achter de computer zitten is dus écht niks voor jou. Jij houdt van afwisselend werk en steekt graag je handen uit de mouwen. Past deze beschrijving bij jou? Wordt dan zaterdaghulp bij DeFabrique Holding!

Jouw rol

Jij houdt van aanpakken. Dit is één van de redenen waarom jij het lekker vindt om op zaterdag een aantal uur te werken. Waarschijnlijk zoek je een andere bijbaan dan in de horeca of supermarkt. Jij wordt namelijk enthousiast als je hoort dat je leert heftruck rijden, spullen repareren of lassen. Als zaterdaghulp Technische Dienst ga jij ons technische team ondersteunen met verschillende klussen. Dus als je op zoek bent naar een afwisselende bijbaan dan ben je bij DeFabrique Holding aan het juiste adres!

Wat ga jij doen?

Als zaterdaghulp van de Technische Dienst ben jij de rechterhand van een ervaren medewerker. Je zal met hem of haar op pad gaan om verschillende klussen op te pakken. Als technisch team zorgen jullie ervoor dat iedereen binnen het bedrijf zonder problemen zijn werk kan uitvoeren en dat onze industriële panden er op hun best bij staan. Klussen die jullie kant op komen zijn voornamelijk onderhoudswerkzaamheden. Dit kunnen reparaties of het oplossen van storingen zijn, maar ook het verplaatsen van spullen. Door de verschillende werkzaamheden zal elke zaterdag er net weer even anders uitzien. 

Wie ben jij?

Jij bent 18 jaar of ouder en op zoek naar een afwisselende bijbaan. Je hebt twee rechterhanden en staat ervoor open om nieuwe dingen te leren. Je hebt interesse in het vak en/of wilt een opleiding richting bouw/hovenier/techniek doen (of je hebt al een opleiding gedaan in deze richting). Het zal regelmatig voorkomen dat jouw werkdagen vroeg beginnen. Je vindt het daarom niet erg om vroeg je bed uit te gaan. Wat we hierin ook belangrijk vinden is dat je op een bereisbare afstand van DeFabrique Evenementenlocatie woont, zodat je niet lang onderweg bent.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Een gezellig team met een werkplek waar je veel nieuwe dingen kan leren.
 • Een bijbaan waar je de hele dag met je handen bezig bent en lekker kan aanpakken.
 • Mogelijkheden voor stages, afstudeerplekken of doorgroeien.
 • Een uurloon van: 
  • 21 jaar en ouder € 13,39
  • 20 jaar € 12,05
  • 19 jaar € 10,71
  • 18 jaar € 9,37
 • Op zaterdag zo’n 5 tot 6 uur werk en in overleg kan je nog een extra dienst doordeweeks of in de schoolvakanties meepakken.
 • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar!

Benieuwd naar één van die feesten? Hieronder alvast een impressie:

Interesse in de vacature?

Solliciteer direct of bel/whatsapp met onze Recruiter Mandy via: 06-15329684

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.