Zelfstandig Werkend Kok

Solliciteer nu

Zelfstandig Werkend Kok

Full-time · Utrecht

Sta jij graag in de keuken en krijg je energie van het bereiden van verse gerechten? Bij DeFabrique krijg je de ruimte om jouw culinaire creativiteit te laten zien! Of je nu een doorgewinterde chef bent of net begint aan je carrière, jouw talent en passie voor koken staan bij ons centraal. Samen zorgen we voor een culinaire beleving waar onze gasten voor terug blijven komen. Klaar om jouw passie te delen? Solliciteer nu!

Als Zelfstandig Werkend Kok:

Werk je dagelijks samen met je team om het beste te bieden aan onze gasten. Van streetfood tot verfijnde gerechtjes - elke dag is anders! Jij gaat:

  • Voorbereiden en presenteren: Je zorgt voor de perfecte bereiding en uitgifte van heerlijke gerechten, snacks en hapjes.

  • Samen innoveren: Heb je frisse ideeën of zie je kansen voor ontwikkelingen? Jouw input rondom de ontwikkeling van onze foodconcepten wordt erg gewaardeerd!

  • Flexibel koken: Of het nu gaat om een luxe diner of live koken vanuit een foodstation, jij voelt je overal thuis. 

  • Een gastvrije beleving bieden: Je speelt in op de wensen van onze gasten en zorgt voor een warm welkom achter het buffet.

DeFabrique biedt jou...

Bij DeFabrique draait alles om teamwork, gezelligheid en leren. Dit kun je van ons verwachten:

  • Ruimte om te groeien: Onze keuken is niet alleen een werkplek, maar ook een leerschool. Jij leert van ons, wij leren van jou!

  • Kerstvrij: Tijdens de kerstdagen zijn we gesloten. Tijd om zelf achter het gourmetstel te kruipen met je familie.

  • Eerlijke uren: Overwerk komt voor, maar die uren worden keurig gecompenseerd.

  • Een team vol karakter: Met collega’s zoals onze chef Vasco, die altijd een glimlach op zijn gezicht heeft, wordt elke werkdag een feestje.

  • Feest gegarandeerd: Elk jaar organiseren onze Event Producers twee toffe personeelsfeesten waar we met collega’s nog lang over napraten.

Meer over jou en de functie

Je houdt van lekker koken en dat proef je! Gasten komen niet alleen terug voor jouw smaakvolle gerechten, maar ook voor de gezelligheid die je meebrengt achter het foodstation. Met jouw passie voor eten en gastvrijheid creëer je een beleving die mensen bijblijft. Dit doe je met een zelfstandige werkhouding en de bereidheid om nieuwe dingen op te pakken. Werkervaring is dan ook geen must. Je begrijpt dat het naleven van de  HACCP-regels net zo belangrijk is als het bereiden van heerlijke gerechten. Bovendien ben je flexibel inzetbaar en woon je op een goed bereikbare afstand van onze locatie. Zo behouden we een goede werk-privé balans.

DeFabrique Holding bestaat uit meerdere zusterbedrijven, zoals DeFabrique Evenementen, Kartfabrique, DUS en Parque West. Hoe tof is het dat je, afhankelijk van de drukte, ook op deze locaties aan de slag kunt? Maar geen zorgen: De Fabrique Evenementenlocatie en je vaste team blijven jouw thuisbasis. Zo werk je in een dynamische omgeving, terwijl je het teamgevoel behoudt!

Benieuwd naar wat wij zoal bereiden? Bekijk hier onze foodconcepten.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct! Heb je nog aanvullende vragen? Bel met Anne van HR via 030-2404075.

Het sollicitatieproces

Vasco

Chefkok

Barry

Foodmanager

Aart

Keukenmedewerker

Vincent

Zelfstandig Werkend Kok

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.

DIRECT IN CONTACT KOMEN?

Bel met onze recruiter Mandy.

 030-2404075


Heb je interesse om te werken bij DeFabrique, maar niet in deze functie? 

Klik hier voor onze evenementen vacatures.

Onze website