Medewerker crewruimte

Solliciteer nu

Medewerker crewruimte

Fulltime / Parttime · Utrecht

Word jij de persoon die iedere medewerker bij ons graag ziet? Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Daarom kan jij als medewerker crewruimte een hele hoop mensen blij met maaltijden tussen hun werk door! Jij wordt, samen met collega’s Monique en Corrie, de baas van je eigen ruimte in onze locatie en verwelkomt hier dagelijks medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers met een lekkere lunch of avondeten. Laat je ons wat meer vertellen over deze functie als medewerker crewruimte bij DeFabrique! 

Nu al enthousiast geworden? 

Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Als medewerker crewruimte

  • Verwelkom jij allerlei bezoekers alsof het jouw eigen gezellige huiskamer is
  • Zet jij de lekkerste gerechten klaar voor onze crew, en soms opdrachtgevers en leveranciers
  • Komen mensen graag bij jou terug om nog even extra op te scheppen
  • Weet jij wat hygiënisch en veilig te werk gaan inhoudt of ben je bereid dit te leren
  • Verzorg je niet alleen het eten, maar ook de glimlach die daarbij komt! 

DeFabrique biedt jou 

  • Een functie waarin jij elke dag een hele hoop mensen blij kunt maken tussen hun werk door
  • Een werkplek waar je onderdeel bent van de meest uiteenlopende evenementen
  • Flexibele werktijden: afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de evenementenplanning
  • Salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring
  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar met alle bedrijven van DeFabrique Holding

Meer over jou en de functie medewerker crewruimte

Als onderdeel van ons culinair team draag jij voornamelijk op de achtergrond bij aan onze organisatie. Je zet zowel de middag- als avondmaaltijden klaar voor je collega's en regelmatig opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast houd jij de crewruimte altijd netjes en hygiënisch voor de volgende groepen. Maar, het grootste raakvlak met deze functie is dat jij houdt van mensen. Je bent sociaal, weet anderen op hun gemak te stellen en creëert een gezellige omgeving voor zowel je collega's als voor onze opdrachtgevers. En doet zich een probleem voor? Dan weet jij precies wat je moet doen om dit probleem te verhelpen. Je blijft rustig en weet snel te schakelen. Daarom weten collega's dat het een goede pauze wordt als ze jou zien!

We vinden het belangrijk dat je eigen vervoer hebt en op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont. Om de praktische reden dat ov-tijden niet altijd aansluiten bij onze planning, maar ook omdat we vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privébalans en daarmee een duurzame arbeidsrelatie. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, omdat je nog wel eens in de avonden of weekenden paraat moet kunnen staan.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de sfeer eens komen voelen op onze locatie? We zijn prima in tekst schrijven, maar we zijn beter in rondleidingen. Laat je gegevens achter via onderstaande button, dan plannen we een rondleiding in! 

Het sollicitatieproces

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.

Een deel van het team

Barry

Foodmananger

Vasco

Chefkok

Aart

Keukenmedewerker

Corrie

Allround Medewerker

Meer informatie over DeFabrique.

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met maximaal 3.500 personen in 30 ruimtes.