DIRECT IN CONTACT KOMEN?
Bel met onze recruiter Mandy.
Heb je interesse om te werken bij DeFabrique, maar niet in deze functie?
Klik hier voor onze evenementen vacatures.
Kantinemedewerker
Wil jij de verantwoordelijkheid op je nemen voor de realisatie van de catering op onze evenementen tot duizenden mensen? Binnen deze functie zul je een team koks aansturen en het logistieke proces van de catering dirigeren. Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière als kok? Laat ons je wat meer vertellen over deze rol bij DeFabrique Evenementenlocatie.
Als onderdeel van ons Food Team
Bewaak jij het logistieke proces rondom de catering van onze evenementen
Een uitdagende functie waarin je veel ruimte hebt om te dirigeren
Naast het feit dat jij ontzettend blij wordt van kwalitatieve food & beverage, ben jij ook een persoon die in staat is om goed het overzicht te bewaren. Binnen deze rol kun jij jezelf deels als Logistiek Manager zien, doordat je weet wat er komt kijken bij het organiseren van de catering van grote evenementen. Je hebt oog voor detail en weet een proces te verbeteren wanneer dit nodig is.
Doordat we bij DeFabrique een grote verscheidenheid aan events hebben kun je de ene dag een lunch bij een congres verzorgen, de volgende dag een sitting dinner dirigeren en de week erop op een feestavond de hapjes verzorgen. Af en toe kom je ook op een beursvloer te staan en maak je een praatje met de gasten of met het organiserend bedrijf. Bekijk hier het menu dat we momenteel hanteren.
Ohja, en we gaan er natuurlijk vanuit dat je de benodigde certificaten voor in de keuken hebt.
Een uitdagende functie waarin je veel ruimte hebt om te dirigeren
Naast het feit dat jij ontzettend blij wordt van kwalitatieve food & beverage, ben jij ook een persoon die in staat is om goed het overzicht te bewaren. Binnen deze rol kun jij jezelf deels als Logistiek Manager zien, doordat je weet wat er komt kijken bij het organiseren van de catering van grote evenementen. Je hebt oog voor detail en weet een proces te verbeteren wanneer dit nodig is.
Doordat we bij DeFabrique een grote verscheidenheid aan events hebben kun je de ene dag een lunch bij een congres verzorgen, de volgende dag een sitting dinner dirigeren en de week erop op een feestavond de hapjes verzorgen. Af en toe kom je ook op een beursvloer te staan en maak je een praatje met de gasten of met het organiserend bedrijf. Bekijk hier het menu dat we momenteel hanteren.
Ohja, en we gaan er natuurlijk vanuit dat je de benodigde certificaten voor in de keuken hebt.
DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 500 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.